Anunț important RPG 2015

CCE IasiBike este o organizație nonprofit, susținută continuu de două motoare uriașe (warp):

  • pasiunea pentru biciclete și natură
  • voluntarii săi.

Toată pasiunea și dedicația noastră este concentrată în buna organizare a acestui concurs (RPG 2015) și reunim voluntarii și pasionații acestui sport atât pentru promovarea naturii și bicicletei în general, cât și pentru confirmarea Iașului ca și capitală culturală europeană.

Roți pe Gheață 2015 - ediția a IV-a, Iași, Ciric
Roți pe Gheață 2015 – ediția a IV-a, Iași, Ciric

Avem o experiență și o expertiză în acest domeniu apreciată de-a lungul anilor de toți participanții la evenimentele sportive sau cicloturistice IasiBike dar și o susținere valoroasă, foarte bună din partea sponsorilor și partenerilor noștri: the Trumpets, Express Cafe, Bikes2Go, Moto Velo Sport, BikeMania, Squeezy Sports Nutrition,Perla Moldovei, Polirom, Burn, Recreativ, Radio Hit, Freerider.ro, Dirtbike, Tele M, Crucea Rosie, UPU SMURD – ISUJ Iasi.

Ne vom strădui să ridicăm continuu standardele pentru acest concurs, astfel încât sâmbătă, pe 14 februarie la Ciric, Roți pe Gheață 2015 să se desfășoare fără cusur și în condiții de siguranță.

În speranța unei participări masive, în condițiile în care cele două mari categorii concurează în segmente de timp diferite, vă așteptăm cu un ceai cald/vin fiert pe o vreme rece la primul mare concurs MTB al anului.

#iasibike #rotipegheata #mtb #xc