ECHIPA CCE IASIBIKE

Oana Daniela CHELARIU – coordonator RPG 2016

Merg pe bicicletă de mică, dar practic ciclismul de 3 ani. Din 2013, când am participat la primul concurs de ciclism [cu o bicicleta împrumutată] am cam devenit dependentă de bicicletă. De ce? Pe bicicletă mă simt liberă. Pedalatul ma ajută să mă relaxez după o zi lungă de stat pe scaun la birou. Nu în ultimul rând, ieşind cu bicicleta la ture, mi-am făcut prieteni şi am descoperit locuri frumoase.

Oana Daniela CHELARIU - voluntar
Iordana LEAHU – președinte IasiBike

Pasiunea pentru bicicletă mă definește, căci pedalez cu bucurie oricand, fie iarnă, fie vară, în ținută chic la SkirtBike, sau în echipament de ciclism la competiții ori prin pădure. Din 2009 am intrat în echipa IasiBike, alături de care am promovat mersul pe bicicletă prin numeroase concursuri și evenimente.

Iordana LEAHU - președinte IasiBike
Marian BÎRLĂDEANU – designer, specialist IT, fotograf, biciclist

Pedalez de la 10 ani. Sunt pentru protejarea naturii, pentru mișcare în general și mai ales pentru bicicletă și ciclism. Susțin orice proiect care va îmbunătăți calitatea vieții pentru noi, care ne va aduce viitorul mai aproape și care protejează astfel natura. Pedalez cu gândul la viitor, cu speranțe de mai bine pentru ciclism și cicloturism în special în județul Iași dar și în țară. Cred cu tărie că ne apropiem de momentul în care oamenii vor realiza că nu se întâmplă nimic în Iași decât dacă facem noi să se întâmple. Și iată ce eveniment sportiv extraordinar este pe cale să se ”întâmple” … Vă aștep la Roți pe Gheață!!!

Marian BÎRLĂDEANU - designer, specialist IT, fotograf, biciclist
Diana TANASĂ – Voluntar

Încă din copilărie am iubit bicicletele, dar marea redescoperire a avut loc în vara anului 2011. De atunci nu am mai scapat de microb, ciclismul fiind acum pentru mine un stil de viață. Cu IasiBike m-am întâlnit prima dată la Ziua Fără Mașini din septembrie 2011, iar de atunci nu m-am mai despărțit de această frumoasă familie.

Diana TANASĂ - coordonator RPG 2015
Andrei IVAȘC – responsabil promovare și sponsorizare

La Iași se află una dintre cele mai vechi comunități de cicliști din România. E suficient să vezi traseele din jurul orașului ca sa înțelegi de ce. Pentru a descoperi atât oamenii cât și locurile te așteptăm la evenimentele organizate de Asociația CCE IasiBike.

 Andrei IVAȘC - responsabil promovare și sponsorizare
Giany VASILIU – responsabil traseu și marcaj

Prima bicicletă pe care am învățat să merg, un MTB destul de modest, mi-a arătat cât de important este acest sport. Îmi place natura și muntele, bicicleta fiind de ajutor, ea te duce acolo unde nu ajunge mașina. Trei ani la rând (2010,2011 și 2012) am străbătut România pe bicicletă, descoperind locuri frumoase și oameni deosebiți. Pentru mine, mersul pe bicicletă a devenit un mod de viață.

Giany VASILIU - responsabil traseu și marcaj
Vasile CLIMESCU – responsabil voluntari

Merg pe bicicletă din 2000 de când mi-am luat primul MTB din bazar de la Suceava. Când eram student, în sezonul de bicicleta, făceam naveta în fiecare săptămână la Roman, unde locuiam. Am apărut în IasiBike undeva prin toamna anului 2005.

Vasile CLIMESCU - responsabil voluntari
Călin PANAIT – responsabil grafică, print

 Am început să merg pe bicicletă în anul 2008.  Îmi place natura, iubesc drumețiile și copiii.  Îmi mai place sa călătoresc și să mă implic civic.

Călin PANAIT - responsabil grafică, print